Hoe werkt Lianol?

Via de lever

Lianol is een natuurlijk product dat de lever stimuleert om extra IGF-1 aan te maken wanneer er een tekort is. IGF-1 staat voor Insuline like Growth Factor 1 en heeft tal van positieve effecten op organen en lichaamscellen. Hogere IGF-1 gehalten verminderen de gevolgen van de negatieve energiebalans bij zeugen. Dit heeft een positief effect op de vruchtbaarheid, het geboorteproces, de melkgift en de weerstand van de dieren. Daarnaast stimuleert IGF-1 bij zeugen en biggen de darmgezondheid, de groei en de voerbenutting. Ook krijgt het immuunsysteem een boost, wat zorgt voor vitalere en gezondere dieren. 

Klik op de illustratie voor een vergroting

Stress en suboptimale omgevingsfactoren remmen de IGF-1 productie van de lever. Lianol is een natuurlijk product dat de lever stimuleert om extra IGF-1 aan te maken. IGF-1 heeft tal van positieve effecten op organen en lichaamscellen.

Via de darmen

Lianol basdiar en 2wean bevatten kleimineralen en algen. Deze ingrediënten zorgen voor een snellere ontwikkeling van de jonge darm (grotere darmvilli door Lianol en algen) en een betere vertering. Onder andere doordat algen en kleideeltjes een beschermend laagje op de darmvilli vormen. Schadelijke bacteriën krijgen hierdoor minder kans en verlaten via de mest het lichaam.

Uitleg werking kleimineralen en algen

Klik op de illustratie voor een vergroting

De algen en kleideeltjes vormen een beschermend laagje op de darmvilli. Schadelijke bacteriën krijgen hierdoor minder kans en verlaten via de mest het lichaam.