Lianol

Meer, gezondere en zwaardere biggen rond spenen

Lianol is een actieve metaboliet, afkomstig van een natuurlijk fermentatieproces. Tijdens de binding van Lianol aan het lichaam, ondersteunt het het immuunsysteem en bevordert het de aanmaak van een lichaamseigen groeifactor (IGF-1). Officieel wetenschappelijk onderzoek en proeven hebben deze stelling meerdere keren bevestigd. Zoals de naam "groeifactor" aangeeft, is IGF-1 onmisbaar voor meerdere groei- en ontwikkelingsprocessen in het lichaam.

Tijdens periodes van stress is er een tekort aan deze groeifactor (IGF-1). Stress kan zich uiten onder de vorm van hittestress, een chronische infectie, ontstekingen en in tijden van een verslechterde lichaamsconditie. Deze groeifactor (IGF-1) en dus Lianol, heeft een direct en positief effect op de vruchtbaarheid, het geboorteproces en de melkgift van de zeug. Het ondersteunt ook het immuunsysteem, de darmgezondheid, groei en voerconversie bij biggen.

Lianol 5 Step Pig Concept

In het afgelopen decennium heeft Ardol het "5 Step Pig Concept" ontwikkeld. Het is een wetenschappelijk bewezen concept van 5 individuele en natuurlijke producten. Het is ontwikkeld voor zeugen en biggen. Het ondersteunt hen op cruciale momenten tijdens hun levenscyclus; bij de geboorte, tijdens het spenen en tot de mestfase.

 

Hoe geeft Lianol ondersteuning?

Download de volledige wetenschappelijke onderbouwing!