Lianol

Lianol voordelen

Lianol is een actieve stof afkomstig uit een natuurlijk fermentatieproces.  Bij het binden van Lianol aan het lichaam wordt het immuunsysteem ondersteunt en de productie van een groeifactor (IGF-1) gestimuleerd. Officieel wetenschappelijk onderzoek heeft deze stelling meermaals bewezen. Zoals de naam "groeifactor" aangeeft, is IGF-1 onmisbaar voor meerdere groei- en ontwikkelingsprocessen in het lichaam.

Tijdens periodes van stress treedt een tekort aan deze groeifactor op. Stress kan zich uiten als hittestress, een chronische infectie, ontstekingen en in tijden van een verslechterde lichaamsconditie. Deze groeifactor (IGF-1) en dus Lianol, heeft een direct en positief effect op de vruchtbaarheid, het geboorteproces en de melkgift van de zeug. Het ondersteunt ook het immuunsysteem, de darmgezondheid, groei en voederconversie bij biggen.

Lianol 5 step Pig Concept

Ardol heeft de afgelopen jaren gewerkt aan het ‘Lianol 5 step Pig Concept’. Het is een wetenschappelijk getest concept van vijf individuele natuurlijke producten. Het is ontwikkeld voor zeugen en biggen en ondersteunt hen op de cruciale momenten in hun levenscyclus van werpen via spenen tot mestvarken.

Hoe werkt Lianol?

Download de wetenschappelijke onderbouwing!