Over ons

Ardol is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Susteren. Ardol is gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijke additieven, aanvullende diervoeders en voedingssupplementen voor varkens, herkauwers en pluimvee. Ardol focust zich hierbij op nieuwe en innovatieve producten. Deze leiden tot bewezen oplossingen met toegevoegde waarde.

Onze werkwijze

Op basis van diepgaand onderzoek zijn meerdere natuurlijke additieven, aanvullende diervoeders en voedingssupplementen ontwikkeld in eigen huis. Onderzocht is welk effect deze middelen hebben op de fysiologie en het metabolisme van dieren. Tevens is veel praktijkonderzoek gedaan naar de technische resultaten en gezondheid van de dieren op de veebedrijven. Met deze kennis voorzien wij onze afnemers van voeders die aantoonbaar effectief zijn en een positief effect hebben op de gezondheid van de dieren en het werkplezier van u en uw medewerkers.

100 procent Ardol

De know-how is 100 procent afkomstig van Ardol. Evenals de ontwikkeling van additieven, diervoeders en supplementen. De onderzoeken, analyses, proeven en productie vinden plaats in nauwe samenwerking met onze partners.